Rice Cookies Shiraz Style کلوچه برنجی زعفرانی شیراز

Ingredients: ( with these ingredients you will have around 65 cookies)

(You’ll get the best results by using a kitchen scale)

  • 200 gr Rice Flour  آرد برنج
  • 50 gr all purpose Flour or wheat flour  آرد گندم
  • 125 gr Butter  روغن جامد half measure of flour ,if you are living in America use Shortening (Crisco), if you are living in Iran use Roghan nabati Asil (روغن نباتی اصیل), if you are living in Europe you can use vegetable oil or margarine which is suitable for baking (it would be mentioned on the label of the product).
  • 65 gr Powdered Sugarپودر قند
  • One Egg تخم مرغ
  • 1/4 (1 quarter cup) cup Rose water (or 2-3 tablespoon) گلاب
  • a pinch of Saffron and cardamon powder هل و زعفران
  • Purslane seeds or Poppy seeds

It would be better if you scale the ingredients, otherwise for my recipes use rice-measuring cup,

IMG_7109

Put the butter into a bowl

You’ll get the best results by using a kitchen scale

Add 80-90 gr sugar powder

Add one Egg

Mix very well,

Add some Saffron and Cardamom powder,

50 gr all purpose Flour or wheat  flour,

200 gr Rice Flour,

Mix the Rice and the all purpose flour,

Add little by little into the bowl and mix with the other ingredients,

pour 1/4 cup Rose water

mix well again

Now you should have a smooth, soft dough,

Cover it then let dough rest at room temperature for at least 2 hours, or overnight in the refrigerator,

 Roll into balls about the size of a hazelnut, Place the balls on the baking sheet,

Use this tool to shape the balls, first put it into flour

then press it on each of the balls

Sprinkle Purslane seeds (or Poppy seeds) on top of each cookie,

Preheat the oven to 300 Fahrenheit = 150 Celsius / Centigrade = 2 Gas Mark

Bake for 20 to 25 minutes, or until the cookies turn gold on the edges.

“Rice Cookies” is accompanied by ”Masghati”  in Shiraz city

13 thoughts on “Rice Cookies Shiraz Style کلوچه برنجی زعفرانی شیراز

  1. سلام و ممنون
    من ابن کلوچه رو درست کردم و راحت و خوشگل و خوشمزه شد ولی اون تردی وتو دهن آب شدن با پودر شدن مثل مال بیرون رو نداشت
    لطفا راهنمایی کنید
    مرسی

    • سلام خیلی ممنون از شما
      نکته اول اینه که باید خمیر رو ورز بدین
      نکته دیگه ای که به ترد شدن این شیرینی یا کلا هر نوع شیرینی دیگه ای کمک میکنه اینه که باید حتما خمیر چند ساعت استراحت کنه
      اگر هم به جای کره از روغن جامد استفاده کنید خیلی بهتر میشه

      امیدوارم مفید واقع بشه
      براتون آروزی شادی و موفقیت میکنم

  2. Salam . Shoma facebook baraye in web blog ham darin? Mishe lotfan be ” Salam Shirazi” sari bezanid va web bloge khoobe khodtoono moarefi konid, ta doostan va hamshahriyane shirazi ham betoonan az rahnamee haye khoobe shoma estefade konand. Merci

    • سلام بر شما، راستش برای این وبلاگ در فیسبوک صفحه ندارم
      ولی اتفاقابا صفحه ” سلام شیرازی” در تماسم
      و همچنین ” شیرازیهای باحال” که غذاهای من رواونجا قرار میدن و معرفی میکنن
      ازشون بینهایت ممنونم
      از لطف و محبت و پیشنهاد خوبتون سپاسگزارم
      گرچه که بدون اشکال نیست، من نهایت تلاشم رو میکنم وامیدوارم مفید واقع بشه
      همیشه شاد و سلامت باشید

  3. salam , dishab khastam dobare in noon ro ba roghan nabati va ghee emtehan konam, andaze giri ha ye kam joor dar namiyad, 200gr flour ba 2 cup flour mosavi nist. lotfan rahnamaee konin

    • سلام عزیزم، مرسی از توجهت،
      معیار اندازه گیری کاپ در مواد اولیه توی رسپیهای من همون پیمونه برنجه
      یا همون کاپ استانداردی که برای نوشیدن چایی استفاده میکنم
      من این نکته رو توی کاپ کیک ها گفتم و عکسش رو هم گذاشتم، باید به رسپی این شیرینیها هم اضافه کنم

      من امشب این کلوچه برنجی رو یه مدل دیگه بدون تخم مرغ درست کردم البته خمیرش رو
      فردا میذارمش توی فر نتیجه رو بهتون میگم
      براتون آرزوی موفقیت میکنم
      باز هم ممنون

  4. سلام
    من می تونم از روغن شیرینی پزی استفاده کنم جای کره یا روغن جامد؟ چون فرمودین جای کره اگه روغن جامد استفاده کنیم. دو به شک شدم. راستی من امروز میگو پفکی تونو درست کردم خیلی خوب شد فقط این جایی که من هستم میگوهاش با اینکه تازه هست اما به درشتی میگوهایی که توی عکس شما هست. با این حال ممنون از رسپی تون

    • that link was my first time with overnight rest.
      I’m going to make it tonight with ghee and 1 hour rest😉

      • عالی شده پری جون
        واقعا دستتون درد نکنه، خیلی ممنون که برام عکسش رو فرستادی
        فوق العاده است
        یه دنیا ممنون
        میبوسمت عزیزم
        موفق باشی

  5. I finally made it with ghee and “roghan nabati Aseel”
    3 tbs water and 1tbs golab , I made my dough very very soft like purée
    then no rest and I put it in piping bag and rolled on tray
    then I started to mark the “noon berenji stamp” on top of them
    and vola…..
    super soft and yummy
    thanks agian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s