Garam Masala and Sour Cream Chicken خورش مرغ با خامه و گرام ماسالا

easy and quick recipe!

Ingredients:

500 gr Boneless skinless chicken breast,

200-250 gr Button Mushrooms,

100-125 gr fresh sour cream,

1 full tablespoon Garam Masala,

Salt, pepper, cooking oil and Saffron.

cut chicken breasts into strips, add some saffron,

stir-fry in some oil for a couple mins, until turning golden on outside,

cut the mushrooms into slices,

stir-fry the mushrooms,

add to the chicken,

add 1 full tablespoon Garam Masala, salt and pepper,

mix well,

Turn off heat, add sour cream,

combine well,

Done!

4 thoughts on “Garam Masala and Sour Cream Chicken خورش مرغ با خامه و گرام ماسالا

  1. ان شالله تو آخر هفته درست می کنم . یه بسته خامه تازه (کرم فرش) دارم و این خیلی روش خوبیه که مصرفش کنم :دی. راستی من کشف کردم با دوست من دوستین🙂

    • سلام ! آره خیلی جالب شد!الهام جون گفتند!ایشاله در خدمتتون باشیم
      امیدوارم از این غذا خوشتون بیاد!
      به امید دیدارتون!

  2. من این خورشت رو امروز درست کردم و خیلی هم خوب بود. دستتون درد نکنه. به امید دیدار شاد باشین

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s